Не знам как ги пишат ,приемат и кого обслужват всички документи заклеймяващи възродителният процес ,приети и приемани от НС ,МС и други институции ,но смятам ,че за онези които още тогава се опълчихме срещу това да бъдат изселвани и прекръствани български граждани от мохамедански верски произход ЖИВОТЪТ НЕ Е ПЕСЕН НИТО ЛЕСЕН!Държавна сигурност и нейните пипала и до днес не допускат в държавните дела да се бъркат хората които веднъж не са били съгласни с нейните приумици ,било то лоши или недопустими от международна гледна точка?!!!Дирижирането на държавната машина ще продължава ,но до кога ?Защо последната опора на диригентите е съдебната система ?Това никой не може да предполага и предвиди до кога ще се случва?Да се търси отговор без обществена дискусия си е направо като да се търси игла в купа сено,до като изгаря запалено от влагата!!!Иска ми се тук в този форум да разнищим тази тема ,но не знам дали и тук ще се намерят хора в това положение на пострадали и опълчили се още тогава на това !Още повече ме интересуват Христяни не пряко засегнати от събитията !Ако са били и служещи в органите още по-инетресно ще се състои дискусия?!!!Много се надявам да попадна и на други съпричастни към този акт на несъгласие,които са намерили сили онзи момент да го покажат с действията си ,а не само да го кажат на близки!!!!!!!!!